Okosotthon megoldások

Kényelem, biztonság, költséghatékonyság

Kényelem, biztonság, költségmegtakarítás – az okos otthon megoldások legfőbb hozadékai. Egy intelligens otthon ezeken felül már jóval többet tud.

A fűtés- és hűtés vezérléstől egészen az otthonunk, irodánk árnyékolásáig és további kényelmi funkciókig bármi megoldható. Biztosan Önt is érdekli a modern technológia által nyújtott kényelmi funkciók és okos otthon megoldások!

NAGYOBB BIZTONSÁG

Folyamatosan képben lehet. Okostelefonja segítségével mindig mindenről tudhat otthonáról. Kérjen akár riasztást mobieszközére a füst, szénmonoxid, csőtörés érzékelőktől, vagy akár arról is, ha nyitva hagyta a hűtő ajtaját. Az okos otthon rendszer gondoskodik otthonod biztonságáról. 

NAGYOBB KÉNYELEM

Mindent kézben tarthat! Nincs szüksége másra, csak az okostelefonjára. Irányítsa Ön is bárhonnan a fűtést, klímát, világítást, redőnyöket, garázs- és kertkaput. 

Önt is érdelik ezek a modern lehetőségek? Számos kényelmi funkció közül kedvére és lehetőségeihez mérten választhat!

TÖBB MEGTAKARÍTÁS

Csak akkor és annyit fűtsön vagy éppen hűtsön a rendszer, amikor ténylegesen szükséges. Automatizáljuk a fűtést, klimatizálást, árnyékolást. Az okosotthon rendszere gondoskodik otthona hatékony energia felhasználásáról.

KINEK AJÁNLJUK

AZ OKOS OTTHON MEGOLDÁSOKAT?

Mindenkinek, aki nyitott erre az új technológiára és élvezni akarja környezetében. Új, vagy korábban épült lakásokba / házakba, irodákba is vállalunk okosotthon kiépítést.

Vésés nélkül!

Nincs szükség vésésre, minimális kosz a kiépítéskor, költséghatékony, bármikor bővíthető – átalakítható – személyre szabható megoldás

Meglévő eszközök bővítése

Szinte minden nagy gyártó rendszerével teljes mértékben  kompatibilis, mint a Apple HomePod, Google Home, Philips Hue, Alexa is felhasználható.

Gyors kivitelezéssel

Akár 1-2 napos telepítés okosotthon rendszertől függően. Kérje még ma ingyenes felmérésünket,  árajánlatunkat!

Önt is érdekli?

Kapcsolatfelvétel telefonon vagy emailben.

Azonnali üzenetküldés

Gyors és egyszerű kérdezési
lehetőség 0-24 órában.