Miért a Kuliga Computer?

Több mint 20 éve segítünk...

20 éves szakmai tapasztalattal hatékony, segitőkész munkatársakkal állunk mindazok renelkezésére, akik eladkadtak vagy túlfejlődött rajtuk a tecnhológia és segítségre van szükségük a számítógépes világban.

A Te problémádat is lehetőségeinkhez mérten gyorsan és költséghatékonyan oldjuk meg!

Kérdésed van? Írd meg nekünk üzenetben ide kattintva >>

Történetünk röviden:

A kezdetek 1999-ben:

A Kuliga Computer üzleti tevékenysége 1999 Márciusában indult el, egy 15 négyzetméteres garázsboltban. Célkitűzés az volt,hogy a helyi vásárlóközönség barátságos áron tudjon új vagy használt informatikai eszközöket berendezéseket vásárolni Szarvason. 2006-ban az egyéni vállalkozás BT-vé alakult át, portfólió bővitésként weblap szerkesztéssel,webshopok kialakításával is foglakozunk ettől az időponttól kezdve. 2013-tól Dinamikus Weblapokat, egyedi programozásokat is készítünk.

bolteleje

Új helyen, új üzlettel:

2014 őszén a garázsboltból egy sokkal nagyobb telephelyre (Markovitz Mátyás u. 9) költöztünk,hogy ki tudjuk szolgálni a nagyobb partnerek igényeit is. Még ebben az évben ősztől használt svájci, prémium kategóriás, üzleti laptopok és brand PC-k importjával (Lenovo, Dell, HP) azok nagykereskedelmével bővültünk.

Saját Márkákkal a piacon:

2016 végétől indult el saját márkánk, a Tigertech termékek értékesitése.
Amely jó minőségű gamer egereket, multimédiás billentyűzetet, vezetéknélküli hangszórót, vezeték nélküli fejhallgatót gyártatunk a TIGERTECH márkanév alatt.

2017 Januárában indult második saját Márkánk “Kingmemory” név alatt. Memóriákat, SSD-ket kezdünk el gyártani, amit a Magyarországi piac nagy örömmel fogadott.

2017 Őszén bekerültünk több hazai IT szaklapba, részt vettünk a PC Word nagy sikerű őszi kampányában is.
2018 ban csapatunk egy újabb taggal bővült, szoftverfejlesztéseink a mai kor követelményeinek megfelelően új megoldásokat kinálnak üzleti partnereink számára. 

Továbbra is lendületben:

A cég dinamikus fejlődésének köszönhetően a új és használt asztali számítógépek, laptopok, monitorok mellett hálózati eszközökkel és multimédiás kiegészítőkkel bővítettük kínálatunkat, valamint kelet-magyarországi Tenda, Revoltec, XDL, VCOM

és LB-LINK sub-disztribútorok lettünk.

Célkitűzéseink között szerepel saját márkánink a Kingmemory és a Tigertech minnél nagyobb körben történő népszerűsitése,a termékpaletta és partnereink további bővitése,az ügyfeleink minőségi kiszolgálása.

Jelmondatunk: 

“Informatikai megoldások kicsiknek és nagyoknak”