3 Tipp - Miért éri meg a felújított Laptop?

#01 TIPP - Mert a legtöbbje Bika üzleti laptop

Üzletünkben kínált laptopok zöme olyan eszközök, amelyek a márkája és strapabírása miatt igen keresettek manapság. 

Kik váltak meg ezektől?

Felújított laptopkínálatunk folyamatos, hiszen az üzleti eszközök nyilván való, üzletemberektől (bankárok, ügyintézők, adminisztrátorok) jönnek… Méghozzá nagy cégektől, hiszen a cégek biztosítják ezen laptopokat a dolgozók számára és amikor ezeket újabb verzióra cserélik nem dobják ki (hiszen veszélyes hulladék), hanem újra forgalomba hozzák.

Hogy jövünk mi a képbe?

A Kuliga Computerben elérhető felújított laptop zöme olyan eszközök, amelyek a prémium (BEVÁLT) márkája és strapabírása miatt igen keresettek a mai napig. 

Sokszor idő előtt elkapkodják a vásárlók, mert ami a nagyvárosi üzletembereknek “régi”, az 2 éves laptop további üzleti használatra és akár hétköznapi használatra is kiváló, sőt szupergyorsak!

Miért kell felújítani ezeket?

Ezen laptopok használatuktól függően igen eltérőek lehetnek. Hiszen van, aki alig használja és van, aki igencsak nyüstöli az eszközét.

Éppen ezért, azon alkatrészeket, amelyek problémásak vagy “elhasználódtak” kicserélik és tesztelik. Ahogy hozzánk a Kuliga Computer-hez megérkeznek GONDOSAN leteszteljük ismételten, átvizsgáljuk a még mindig prémium laptopokat.

EZÉRT IS BIZTOSÍTUNK RÁJUK 1 ÉV GARANCIÁT!

#02 TIPP - Mert 1 ÉV GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK RÁ!

Amennyiben 12 hónapon belül valamilyen alkatrész meghibásodik benne ( a prémium kategória miatt nagyon ritkán előfordul) úgy garancián belül cseréljük, megjavítjuk Neked!

#03 TIPP - MERT AJÁNDÉK ÉS KEDVEZMÉNY JÁR MELLÉ!

Most ajándék laptop táska jár minden akciós laptop mellé a Kuliga Computer üzletben Szarvason.

MOST 5.000 Ft KEDVEZMÉNY KUPON IS JÁR!

Ingyen 5.000 Ft-os kupont is igényelhetsz magadnak! Így az ajándékkal együtt már közel 10.000 Ft-tal olcsóbban juthatsz hozzá saját gyors laptopodhoz!

A saját kuponodat a következő gombra kattintva,
a feltüntetett laptopok alatti gombon tudod letölteni magadnak!

Tetszett ez a cikk? Iratkozz fel te is online újságunkra ide kattintva >>

Közzétéve: 2021. 11. 10.

Ezeket láttad már?