A Kuliga Computer üzleti tevékenysége 1999 Márciusában indult el ,egy 15 négyzetméteres garázsboltban. Célkitűzés az volt,hogy a helyi vásárlóközönség barátságos áron tudjon új vagy használt informatikai eszközöket berendezéseket vásárolni Szarvason. 2006-ban az egyéni vállalkozás BT-vé alakult át, portfólió bővitésként weblap szerkesztéssel,webshopok kialakításával is foglakozunk ettől az időponttól kezdve. 2013-tól Dinamikus Weblapokat, egyedi programozásokat is készítünk.
2014 őszén a garázsboltból egy sokkal nagyobb telephelyre (Markovitz Mátyás u. 9) költöztünk,hogy ki tudjuk szolgálni a nagyobb partnerek igényeit is.

2014 őszétől használt svájci, prémium kategóriás, üzleti laptopok és brand PC-k importjával (Lenovo, Dell, HP)azok nagykereskedelmével bővültünk.

2016 végétől indult el saját márkánk, a Tigertech termékek értékesitése, jó minőségű gamer egereket,multimédiás billentyűzetet,vezetéknélküli hangszórót,vezeték nélküli fejhallgatót gyártatunk a TIGERTECH márkanév alatt.

2017 Januárában indult második saját Márkánk “Kingmemory” név alatt. Memóriákat, SSD-ket kezdünk el gyártani, amit a Magyarországi piac nagy örömmel fogadott.
2017 Őszén bekerültünk több hazai IT szaklapba, részt vettünk a PC Word nagy sikerű őszi kampányában is.
2018 ban csapatunk egy újabb taggal bővült, szoftverfejlesztéseink a mai kor követelményeinek megfelelően új megoldásokat kinálnak üzleti partnereink számára.

A cég dinamikus fejlődésének köszönhetően a új és használt asztali számítógépek, laptopok, monitorok mellett hálózati eszközökkel és multimédiás kiegészítőkkel bővítettük kínálatunkat, valamint kelet-magyarországi Tenda, Revoltec, XDL, VCOM
és LB-LINK sub-disztribútorok lettünk.

Célkitűzéseink között szerepel saját márkánink a Kingmemory és a Tigertech minnél nagyobb körben történő népszerűsitése,a termékpaletta és partnereink további bővitése,az ügyfeleink minőségi kiszolgálása.

Jelmondatunk: “Informatikai megoldások kicsiknek és nagyoknak”

Szolgáltatásaink

Szoftvertelepítés

Egy számítógép operációs rendszerének beüzemelése nem ér véget azzal, hogy az ember feltelepíti. Az igazi feladat a telepített rendszer testreszabása, a szükséges felhasználói szoftverek, rendszer driverek beszerzése és telepítése, a biztonságos üzemeltetés feltételeinek megteremtése. Sokrétû és komoly, naprakész ismereteket igénylõ munka. Ha Ön idõt és fáradságot akar megtakarítani, bízza ezt a feladatok ránk.

A kész, azonnal használható rendszer összeállításában szerepelnie kell:

 • magának az operációs rendszernek, naprakészen frissítve, minden létező biztonsági folttal (patch-csel) együtt,
 • irodai programcsomagnak,
 • pdf és képmegjelenítőknek,
 • levelező, böngésző és azonnali üzenetküldő szoftvernek,
 • multimédiás kodekeknek,
 • médialejátszónak,
 • vírusvédelmi szoftvereknek (beleértve a spy- és mailware-eltávolítókat is),
 • a rendszer karbantartásához szükséges programoknak,

Számítógép javítás

Vállaljuk számítógépek javítását karbantartását, több mint 15 év tapasztalattal a hátunk mögött.

Nem indul? Nem kapcsol be? Zúg? Lassú? Nincs kép? Hozd be hozzánk és megjavítjuk!

Biztosítói szakvélemény

Cégünk vállalja viharkáros számítógépek, laptopok, notebookok valamint egyéb informatikai eszközök javítását és szakvéleményezését biztosítási ügyintézéshez, gyors határidővel! Amennyiben rendelkezik megfelelő biztosítással, úgy a biztosító a keletkezett kárt megtéríti. Minden egyes biztosítótársaságnál szükséges szakvélemény és a javításról szóló számla bemutatása elektromos eszközökre vonatkozóan. Ha már megtörtént a baj, akkor cégünk a hibás eszközt / számítógépet megjavítja és megírja a megfelelő szakvéleményt.

Eddigi munkánk során több nagyobb biztosítótársaságnak (pl. AEGON, K&H, SIGNAL, ALLIANZ ) küldtünk már szakvéleményt, melyek eddig maradéktalanul elfogadásra kerültek.

Biztos lehet abban, hogy velünk a kárrendezés egyszerű lesz!

Egyedi weboldal készítés

A weboldal a vállalkozások elsődleges online megjelenése, ezért kialakítása kiemelten fontos marketing elem. Célunk, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő minőségű, egyben megfizethető szolgáltatást nyújtsunk.A weboldal készítés mára nélkülözhetetlen szolgáltatás minden cégnek, vállalkozásnak. Ma már szinte közhelynek hangzik, pedig az internetes megjelenés alapvető követelmény a cégek számára.

 • egyedi megjelenés a mai trendeknek és az Ön elképzeléseinek megfelelően
 • egyszerű adminisztrációs felület, hogy otthonról is könnyedén szerkeszthető legyen az oldal
 • kiemelkedő bővítmények integrálása ( űrlap, galéria, hírek, webshop stb. )
 • keresőbarát kialakítás, hogy jobb helyezést érjen el a konkurenciájával szemben
 • közösségi oldalakkal való összehangolás ( facebook, twitter, tumblr stb )

Domain regisztráció

Jelenleg ingyenes megoldásokat használ esetleg aldomain címe van? Ha vevőket akar szerezni felejtse el és regisztráljon most egyedi .hu végződést weboldalának! Foglaljon le egy helyet cégének a világhálón!

Miért érdemes egyedi domaint regisztrálni?

 • emeli vállalkozása presztizsét, könnyebben szerezhet vevőket
 • egyedi céges e-mail címeket hozhat létre ( pl.:  info@cegnev.hu )
 • a domain nevet nem regisztrálhatja be a konkurenciája
 • olcsóbb hirdetés a google adwordsben

A weboldalához nélkülözhetetlen a domain név kiválasztása! A kiválasztásnál figyelni kell, hogy rövid és tartalmas legyen, könnyen megjegyezhető. Ne tartalmazzon különleges karaktereket, beszédes legyen, utaljon az Ön társaságának fő tevékenységére.

Laptop javítás

Bízza ránk hibás laptopját!

Leggyakrabban a következő hibákkal keresnek meg minket:

 • Laptop alaplap javítás. BGA csere
 • LCD hibák. Háttérvilágítás és a kép hiánya, csík az LCD-n, kijelző törés.
 • Folyadék kerül a készülékbe
 • Mechanikai javítás, burkolati elemek törése.
 • Meghajtó hibák. Merevlemez és notebook optikai drive.
 • Memória – RAM, és processzor – CPU hibák.
 • Laptop akkumulátor, tápegység és töltés javítás.
 • Laptop billentyűzet és egér (touch pad) hibák.

Monitor javítás

LCD kijelzők javítása:

Lcd kijelző panelek cseréje, ha a panel betört, összekarcolódott, nem működik, vagy nem cserélhető a háttér-megvilágító fénycső.

Logic board javítás:

Ezen a panelen található a kijelző panel vezérléséhez szükséges áramköri alkatrészek, a ki és bemeneti csatlakozóaljzatok, és ehhez kapcsolódik a készülék bekapcsoló panelja is. Ha ez meghibásodik a monitor nem fogad jeleket, vagy be sem kapcsolódik.

Inverter + Tápegység panel javítás:

A legtöbbet felmerülő hiba ezeken a paneleken fordul elő. Ez a panel állítja elő a monitor működéséhez szükséges alacsony tápfeszültségeket a 220V-os hálózatból, és a háttér-megvilágító fénycső működéséhez szükséges nagyfeszültségeket is. A modern LED-es technológiáknál az inverter áramköri berendezést már felváltották a korszerű LED-meghajtó áramkörök, célvezérlő chipek. Ha ez a panel nem működik, akkor nincs háttér megvilágítás, vagy be sem kapcsol a monitor.

Inverter panel javítás:

Egyes monitor típusoknál ez az egység külön panelként foglal helyet a készüléken belül. Feladata a háttérmegvilágító fénycsövek nagyfeszültséggel való folyamatos ellátása. Ha ez az egység meghibásodik, akkor a háttér megvilágítás nem üzemel, vagyis sötét marad a monitorunk kijelzője.

Inverter transzformátor csere:

Ezek az alkatrészek az inverter panelen találhatók, és a kisfeszültségű impulzusokat nagyfeszültséggé alakítják, vagyis transzformálják, ezzel hozzák működésbe a háttér-megvilágító fénycsöveket. Adott esetben elég lehet csak ezeket lecserélni, és nincs szükség a drágább komplett inverter panel cseréjére. Ha nem működnek nincs háttér megvilágítás, azaz sötét marad a monitor kijelzője.

Háttér-megvilágító ccfl fénycső csere:

Ezek a kis fénycsövek teszik lehetővé, hogy a monitor kijelzőjén láthatóvá tegyük a képet. Meghibásodásuk első jele hogy a monitor bekapcsolása után a háttérfény gyengül, és vöröses-rózsaszínes fényt produkál, és egy kis idő után el is sötétedik teljesen a monitor képe. Bizonyos típusú kijelzőknél lehetőség van ezek cseréjére, így nem kell egy vadonatúj kijelző panelt vásárolni a javításhoz.

Külső tápegység adapter javítás:

Bizonyos típusú monitoroknál a tápfeszültség ellátást külső adapter biztosítja a monitor számára. Ezeknek a legfőbb hibájuk, hogy a csatlakozódugó vezetékhajlata kontakthibássá válik, vagy az adapter oldalán megtörik, vagy elszakad a vezeték. De meglehet az is hogy kedvenc háziállataink is megharapdálják a zsinórt egy darabon. Ekkor szükséges az adapter javítása, vagy pótlása.